CoAlice voor teams

CoAlice voor jouw team

Organisaties zijn prachtige systemen om samen te groeien en ontwikkelen. Wanneer het lukt om met elkaar een veilige en positieve werksfeer te creëren waarbij iedereen wordt gezien zijn organisaties plekken om potentieel te ontdekken. Organisaties die verbonden zijn met hun betekenis creëren werkelijk waarde voor zowel klanten als medewerkers. Toch is het tussen de verstrikkingen van alle dag door een uitdaging om op koers te blijven. Met CoAlice maak je ruimte om te focussen op dat waar jullie echt voor gaan – samen van waarde zijn.

Veiligheid en Verantwoordelijkheid

Wil je een veilig en gezond team? Wil je vanuit een stevige basisveiligheid op een duurzaam gezonde manier bewust verantwoordelijkheid nemen?

Leiderschap en Management

Heeft je team moeite met de verstrikkingen van alle dag? Wil je voorbij de dagelijkse chaos en ruis weer werkelijk waarde creëren voor jezelf, je team en je klant?

Groeien en Ontwikkelen

Loopt je team stroef en wil je tussen de complexiteit van patronen, verstrikkingen en weerstand ruimte maken voor nieuwe groei en ontwikkeling?

Alice als inspiratiebron

Alice in Wonderland staat symbool voor nieuwsgierig leren. Open en vrij treedt ze het nieuwe tegemoet. Ze laat zien dat leren is gebaat bij uitdagingen. Haar avonturen emotioneren haar, maar ze onthoudt ze zich van een oordeel. Ze neemt waar, merkt op en doet al spelend kennis en ervaring op. Wat doet jou leren?

Rijpheid van de man: dat is, de serieusheid te hebben teruggevonden die je als kind bij het spelen had

 

Friedrich Nietzsche 

Who in the world am I?
Ah, that’s the great puzzle.

– Alice in Wonderland –