CoAlice voor jou

CoAlice voor jou

Waar sta je nu? Waar zou je naartoe willen gaan? Heb je het lef om je te verwonderen? CoAlice staat voor samen leren door te ervaren, door samen op pad te gaan en te ontdekken. Vrij zijn – samen spelen – alles mag er zijn – ervaren wat werkelijk bij jou past. Merken waar je echt blij van wordt. Afdalen in diepere lagen van jezelf en je ongekende potentieel naar boven halen. Onderzoeken en experimenteren om je ware zelf te vinden. De bron van jouw motivatie ontdekken en groeien naar een versie van jezelf waar je warm voor loopt.

coalice-pictogrammen_Tekengebied 1

Onvoorziene wending

Loopt het niet lekker of loopt je huidig pad vast? Wil jij rechtuit, maar heeft het leven een ander plan? CoAlice begeleidt je bij je transitie naar een nieuw pad.

coalice-pictogrammen-03

Ongekend potentieel

Ben je nieuwsgierig en leergierig? Heb je lef? Durf je af te dalen in jezelf? Tijdens deze reis gaan we op zoek naar je authentieke zelf en je ongekend potentieel.

coalice-pictogrammen-02

Waardevol leiderschap

Hoe creëer je werkelijk waarde met je team? Ben jij van waarde? In deze individuele training leer je jezelf kennen en wordt je een waardegedreven leider.

Alice als inspiratiebron

Alice in Wonderland staat symbool voor nieuwsgierig leren. Open en vrij treedt ze het nieuwe tegemoet. Ze laat zien dat leren is gebaat bij uitdagingen. Haar avonturen emotioneren haar, maar ze onthoudt ze zich van een oordeel. Ze neemt waar, merkt op en doet al spelend kennis en ervaring op. Wat doet jou leren?

Rijpheid van de man: dat is, de serieusheid te hebben teruggevonden die je als kind bij het spelen had

 

Friedrich Nietzsche 

Who in the world am I?
Ah, that’s the great puzzle.

– Alice in Wonderland –