CoAlice voor jou

CoAlice voor jou

Ben je onderweg naar een meer vervullende toekomst of ben je, als je eerlijk bent, heel druk met stil staan? Wij mensen zijn creatieve wezens. We maken, creëren en richten ons leven, ons werk en onze samenleving in. Iedere dag opnieuw bouwen we aan een toekomst in de verwachting dat die meer vervullend is dan het heden. Maar hoe effectief zijn we in het vervullen van onze verlangens? Het leven is weerbarstig en in de praktijk raken we nog wel eens verstrikt in het dagelijks leven. Wat houdt ons tegen om te focussen en ons potentieel te ontketenen? Wat staat er tussen stil staan en samen gaan? Bij mijn eigen onderzoek naar deze vragen zat er een wens tussen de inzichten. Mogen we samen spelend keihard leren van het echte leven – ons samen verwonderen? Het is dit verlangen dat CoAlice vleugels geeft. Waar ligt jouw verlangen?

coalice-pictogrammen_Tekengebied 1

Hernieuwd genieten

Loopt het leven zwaar en schiet het genieten er bij in? Dan is dat misschien een signaal om op zoek te gaan naar wat het leven van je wil. Op zoek naar een opening waarbij je jezelf leert kennen en ruimte maakt voor nieuwe ervaringen en hernieuwd genieten.

coalice-pictogrammen-03

Ongekend potentieel

Heb je het gevoel dat er meer uit het leven te halen moet zijn? Misschien is er wel meer te ervaren dan je nu voor mogelijk houdt – werkelijk je vleugels uitslaan. Tijdens deze reis gaan we samen op zoek naar jouw ongekend potentieel.

coalice-pictogrammen-02

Liefdevol leiderschap

Wie ben jij? Welke betekenis heeft jouw levenspad voor je systeem? Hoe ontketen je het potentieel van je team? Wat is macht? Wat is liefdevol leiderschap? In deze individuele op maat gesneden training leer je hoe jouw team bergen verzet.

Alice als inspiratiebron

Alice in Wonderland staat symbool voor nieuwsgierigheid. Open en vrij treed ze het nieuwe tegemoet. Ze laat zien dat leren is gebaat bij uitdagingen, dat wat je verwondert de creativiteit prikkelt.  In haar avonturen onthoudt ze zich van een oordeel. Ze neemt waar, merkt op en oogst spelenderwijs ervaring en kennis. Ze lijkt ons te willen inspireren om na te denken over ontwikkeling. Wat doet jou leren?

Rijpheid van de man: dat is, de serieusheid te hebben teruggevonden die je als kind bij het spelen had

 

Friedrich Nietzsche 

Who in the world am I?
Ah, that’s the great puzzle.

– Alice in Wonderland –