Opstellingen middag

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opstellingen middag

Data:

14 juni

14 juni 2024

CoAlice nodigt je uit voor een opstellingen middag op vrijdagmiddag 14 juni.

 

Heb je een vraag over jouw leven, privé of werk gerelateerd, dan onderzoeken we die in een opstelling met ervaren representanten.

 

Doel van de opstelling is om jou meer ruimte te bieden – ruimte voor nieuwe beweging en nieuwe mogelijkheden.

 

In een opstelling met representanten krijg je de kans om de dynamiek in jouw systeem letterlijk voor je te zien. Hierdoor krijg je overzicht. Wat is de dynamiek in jouw systeem, waar wringt het en waar ligt de wortel van je patroon? Nadat je overzicht hebt gekregen ga je zelf ervaren en voelen waar het knelt en welke beweging ruimte biedt. Leren door zelf te ervaren en voelen is niet te vergelijken met leren via taal en hoofd. Het denken wil nog wel eens beperkend werken. In een opstelling benutten we het ‘weten van het lijf’ bij het zoeken naar nieuwe ruimte.

 

Voorafgaand aan de opstelling hebben we telefonisch contact om je vraag helder te krijgen. Optioneel kunnen we enige tijd na de opstelling een afspraak maken om te bespreken wat de opstelling met je heeft gedaan en hoe je verder wilt.

 

Wil je geen vraag inbrengen, maar deelnemen als representant of wil je een opstelling meemaken? Als je me een bericht stuurt neem ik contact met je op om de mogelijkheden af te stemmen.

Gegevens

Data:
14 juni 2024
Kosten:
€200

Locatie

Bij van Houten
Oliemuldersweg 47
Groningen, 9713 VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050-317 12 80

Organisator

CoAlice – Sietse Roeda
Telefoon
+316-45374590
E-mail
info@coalice.nl
Aanmelden

Leuk dat je deel wilt nemen aan dit evenement. Laat hieronder je naam en email-adres achter en wij nemen contact met je op.