Maak ruimte voor groei deze zomer

Maak ruimte voor groei deze zomer

Gun jezelf  nieuwe ontwikkeling door samen één van de onderstaande vragen systemisch en veranderkundig te onderzoeken. In de maanden juli, augustus en september bied ik tegen gereduceerd tarief individuele wandelingen aan. Al wandelend onderzoeken we je verstrikkingen en maken we ruimte vrij voor authentiek denken en nieuwe ontwikkeling.

Benut ik mijn volle potentieel? Heb je wel eens het gevoel dat je meer uit je leven en/of werk zou kunnen halen? Wat weerhoud je om je volle potentieel te ontketenen?
Ben ik een liefdevol leider? Een liefdevolle leider, de nieuwste hype in managementland of snijdt het werkelijk hout? Wat doet een liefdevolle leider anders?
Kan ik meer genieten van mijn leven/werk? Genieten is de basis – het leven begint bij het genieten van het leven. Hoe hernieuw jij je genieten?
Wat is mijn pad naar een vervullende toekomst? Ben je van nature nieuwsgierig en niet gauw tevreden? Ben je niet bang voor grote vragen? Durf je ‘down the rabbit hole’ te gaan en je denken te bevragen?

Pluk de zomer aanbieding

Wandel deze zomer voor €150 naar ruimte voor nieuwe groei. Maak via Whatsapp/Signal een afspraak met me op 06 45 37 45 90.

Ik kijk naar je uit.

Author

  • Na vijfentwintig jaar teams te hebben geleid bij spannende en innovatieve verandertrajecten begeleidt Sietse tegenwoordig mensen bij hun innerlijke groei en ontwikkeling. Sietse is systemisch coach, denkadviseur en veranderkundige. Dit combineert hij met zijn voorliefde voor filosofie, psychologie en een bijzondere gevoeligheid voor onbewuste verlangens. Een combinatie die leidt tot een geheel eigen stijl van begeleiding waarbij je samen ‘down the rabbit hole’ gaat om daar je onbewuste patronen, ongekend potentieel en levenskracht te onderzoeken. Dat bewust-zijn geeft je vleugels voor een bevrijdende en transformerende reis naar een meer liefdevolle en vervullende manier van leven en werken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

coalice-pictogrammen_Tekengebied 1

Hernieuwd genieten

Leven begint met het genieten van de ervaring. Wat weerhoudt je ten volle te genieten van het leven? Jezelf leren kennen maakt ruimte voor nieuwe ervaringen en hernieuwd genieten.

coalice-pictogrammen-03

Ongekend potentieel

Waarom zou je je beperken tot dit leven? Wat als er meer valt te ervaren dan je nu voor mogelijk houdt? Tijdens deze reis gaan we samen op zoek naar het ongekend potentieel.

coalice-pictogrammen-02

Liefdevol leiderschap

Wie ben jij voor je team? Welke betekenis heb je voor je systeem? Hoe ontketen je potentieel? In deze individuele op maat gesneden training leer je hoe jouw team bergen verzet.